Anyar Kadatangan subur Vulkanik Héjo marmer Batu Alam

Katerangan pondok:

Gunung nangtung di leuweung, Walungan ngaliwatan leuweung.

Datang ka leuweung subur…

Anjeun ngadéngé éta?Aya manuk nyanyi?

Naha anjeun bau éta?Naha hawa bersih pisan?

Naha anjeun tiasa ngaraosan éta?Naha aya angin ngahiliwir dina beungeut anjeun?

Ngarasakeun!Ngarasakeun kado ieu ti alam!

Oh?Anjeun naros ka kuring naon hadiah ieu?

Ieu batu alam, anu alam geus dibikeun kami!

Ngahias eta di imah, ku kituna awak capé anjeun bisa ngarasakeun sarta bersantai di alam saolah-olah anjeun dina adegan.

Naon?Anjeun nanya kuring naon disebutna?

Inget ngaranna "Lush Vulkanik"!

Marmer Vulkanik subur, nu dumasar kana héjo poék, sarta dipirig ku garis warna oranyeu sarta héjo.Héjo dina sistem warna anu tiis, sigana janten warna anu tiasa nyegerkeun lingkungan sareng ngajantenkeun jalma santai.Marmer Vulkanik anu subur siga leuweung anu pinuh ku 'Passion, Strength, Hope'.Lush Volcanic Well-deserved ngaranna.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

bahan ieu pinuh ku kemungkinan sajajalan.Marmer Vulkanik subur kalayan karasa anu saé sareng tiasa dianggo sacara lega, ku kituna cocog pikeun témbok témbok, panutup lantai, ogé countertops, tops kasombongan atanapi produk batu anu sanés.
Kéngingkeun Kutipan?
Pilihan slabs marmer vulkanik subur.
Urang boga loba slabs sadia di stock.Urang motong sarta ngamutahirkeun slabs ti jaman ka jaman, pikeun cocog rupa sarat tina pola slab béda atawa gaya.
Biasana digosok sareng diasah, sayogi bérés permukaan anu disesuaikan.
Ketebalan, 1.8cm, 2cm sareng 3cm slabs tiasa dipotong tina blok.
Pabrik kami ngagaduhan blok marmer Volcanic Lush pikeun dijual ogé.
Anjeun tiasa ningali gambar slab, sarta ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun slabs panganyarna atawa blok di stock!
Kéngingkeun Sampel?
Urang tiasa nyayogikeun conto gratis, tapi anjeun kedah mayar biaya angkutan barang.Ukuran biasa kami sahandapeun 20 * 20cm.
Sakur minat, wilujeng sumping ngahubungan kami.Mudah-mudahan janten jasa pikeun anjeun!

pd-1
pd-2
pd-3
pd-4
pd-5
pd-6
pd-7

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami